Werken bij Kingspan Light + Air Belgium

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Kingspan Light + Air Belgium is een projectorganisatie die in opdracht van aannemers, architecten en studiebureaus, op maat gemaakte oplossingen uitwerkt om de brandveiligheid en het aangenaam binnenklimaat van gebouwen te garanderen.

Met vestigingen in Melle en Sint-Niklaas, werken we nauw samen om onze klanten een one-stop-shop ervaring te bieden vanaf ontwerpfase tot onderhoud. 

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Onze waarden

Onze collega's aan het woord

 • Guillaume Bolle

  Business Development Manager

  Bij Kingspan Light+Air Belgium krijg ik de kans om mijzelf te ontwikkelen in een innovatieve en dynamische omgeving. Gezien onze brede scope aan diensten kom ik in contact met interessante bedrijven uit meerdere sectoren, wat werken bij Kingspan Light+Air Belgium uitdagend en variërend maakt. Dit in combinatie met de ondersteuning van mijn collega’s zorgt voor een uitstekende eerste werkervaring.

 • Jonas Goeminne

  Service Technieker Building Security

  Field service engineer? Uitdagende projecten? Autonomie in mijn job? Dat klonk voor mij 10 jaar geleden als muziek in de oren. Ik begon deze uitdaging met een bang hart. Een nieuwe job? Altijd spannend. Tot op heden heb ik nog geen seconde spijt gehad van deze beslissing. De leuke collega's, dagelijks mijn passie kunnen uitoefenen is iets wat mij erg aanspreekt. Ik hoop hier nog wat decenia's te kunnen rondrijden met mijn firmawagen doorheen België en het een beetje veiliger te maken.

 • Amelia De Jonghe

  Finance & HR Director

  Elke dag biedt vele uitdagingen die ik op een positieve manier aanpak. Samen met 160 andere enthousiaste en gepassioneerde collega’s geven we het beste van onszelf. Binnen KLA BE kan iedereen in een informele sfeer initiatief nemen. We werken lokaal alsook samen met onze Ierse divisie en dat geeft een brede kijk op alles.

Wat kunnen wij jou bieden

Een uitdagende, boeiende opportuniteit binnen een ambitieus en gezond groeibedrijf dat actief streeft naar een duurzaam, veilig en comfortabel leef- en werkklimaat

Waardering voor het nemen van initiatief en verantwoordelijkheid

Work/life balans dmv flexibiliteit en mogelijkheid tot homeworking

Een informele en positieve sfeer. Good vibes only!

Focus op Planet Passionate

Een buddy die jou vanaf opstart zal helpen integreren binnen Kingspan Light + Air Belgium

Groeimogelijkheden en opleidingen via ons KnowBe4 platform

Vele fun momenten: teambuildings, feestjes, …

Kingspan stelt ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen‘ centraal en investeert o.a. in opleiding, loopbaanbegeleiding en persoonlijke ontwikkeling

Een competitief en aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen

Aangename cultuur (vertrouwen, vrijheid om je eigen agenda te plannen, openheid, beschikbaarheid, transparante communicatie,…)

Gepassioneerde en enthousiaste collega’s die jou met plezier helpen indien nodig

Na een inlooptraject, waar je op de nodige begeleiding kan rekenen, krijg je de autonomie om je functie te organiseren

Het DNA van Kingspan Light + Air

Duurzaamheid

Kingspan Light + Air is Planet Passionate. We zetten ons in voor een duurzame toekomst door innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor daglicht, natuurlijke ventilatie, rookbeheersing en klimaatregeling. Deze oplossingen helpen onze klanten om energie te besparen, CO2-uitstoot te verminderen en een gezond en comfortabel binnenklimaat te creëren. We zijn er trots op dat we een bijdrage kunnen leveren aan een duurzamere toekomst voor iedereen. Onze Planet Passionate strategie is onze leidraad bij het ontwikkelen van nieuwe producten en oplossingen.

Kwaliteit

Kingspan Light + Air staat garant voor kwaliteit. Onze producten en diensten voldoen aan de hoogste normen en we zijn trots op onze medewerkers die hier elke dag aan bijdragen. We bieden onze medewerkers uitgebreide trainingen en ontwikkelingsmogelijkheden, zodat ze hun kennis en vaardigheden kunnen blijven up-to-date houden. We hebben een sterke focus op kwaliteitsbeheer en we werken continu aan het verbeteren van onze producten en processen. We zijn trots op onze medewerkers die bijdragen aan de kwaliteit van onze producten en oplossingen.

Betrouwbaarheid & Ambitie

Kingspan Light + Air is een betrouwbare en ambitieuze werkgever die zijn medewerkers centraal stelt. Als betrouwbare partner voor onze klanten komen we onze afspraken na en waarderen we de inzet van onze medewerkers om onze klanten tevreden te stellen. Als ambitieus bedrijf met een duidelijke visie op de toekomst bieden we onze medewerkers volop kansen om te groeien en zich te ontwikkelen. We bieden een informele bedrijfscultuur en een leuke werkomgeving waar medewerkers zich thuis voelen.

Ontdek Kingspan Light + Air

"The only way to do great work is to love what you do"

Onze afdelingen

Research & Development

Ons R&D team is het gewoon om kwalitatief werk af te leveren. Ze zoeken proactief naar oplossingen en verbeteringen. Ze maken prototypes van een nieuw product, dat vervolgens getest wordt op verschillende punten zoals haalbaarheid, potentieel,... . Als het voldoet wordt er overgegaan tot productie.

Research & Development

Supply Chain

Binnen deze afdeling voeren we voornamelijk administratieve en logistieke taken uit. Maar ook heel precies en fijn werk is een dagelijkse activiteit binnen productie.

Supply Chain

Sales

Onze sales collega's beschikken 1 voor 1 over een positieve drive, ze zijn klantgericht, communicatief en ambitieus. Voor onze klanten zijn ze het eerste aanspreekpunt voor allerlei vragen. De variatie aan taken geeft zonder twijfel een boost aan de collega's hun multitask-skills.

Sales

Operations

Projectmanagers en egineers werken in duo om onze projecten te coordineren, op te volgen en perfect af te leveren. De industriële projecten zijn divers (nieuwbouw en renovatie). Er is ook een nauwe samenwerking met een vast team van monteurs en techniekers.

Operations

Service & Maintenance

Deze afdeling zorgt voor een kwalitatief hoogstaande uitvoering van onderhoudswerkzaamheden en herstellingen in heel België. De collega's beschikken over een goede dosis technische kennis, hun administratie is steeds in orde en ze hechten belang aan veiligheid en klantgerichtheid.

Service & Maintenance

Centrale diensten

Onze talentvolle finance afdeling zet zich elke dag in om onze organisatie financieel gezond te houden. Daarnaast kunnen we ook rekenen op een klein maar ervaren IT-team dat het beste van zichzelf geeft om alle systemen vlot te laten werken. Onze HR-professionals bouwen aan een onderneming waar onze collega's centraal staan en ondersteunen de andere afdelingen waar nodig. Last but not least onze onthaal collega's die jou steeds met een glimlach begroeten.

Centrale diensten

Life@Kingspanlightandair

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

Indien ze opnieuw casten voor Vlaanderen Vakantieland dan stel ik mij kandidaat. Er is nog geen plaats in België waar ik niet ben geweest! (Jonas Goeminne - service technieker)

Solliciteren?

Ontdek hier al onze vacatures !

Kingspan Group

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?